Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Aurorah, , spådom, tarottv kort, spå, tarotguiderna, spålinje, sierska

Aurorah - mediumAurorah är en spådam med många års erfarenhet som hjälper dig som vill spå dig online.


 
 

Med 35-års erfarenhet av medialt arbete har jag den gedigna kunskap som behövs för att erbjuda dig medial vägledning på ett professionellt sätt. Med humor, värme, stark intuition och mycket empati arbetar jag i den ljusa kraftens tjänst. I naturen hämtar jag energi, vägledning och kraft – främst i norra Sverige där jag är född och fortfarande bor. Jag är medium sedan barnsben och min gåva gör att jag kan hjälpa dig som klient. Mina expertområden är kommunikation med ”andra sidan”, Tidigare liv/regression, djurtolkning, relationer och konflikthantering. Mitt mål när du får din spådom är att ge dig kraft och energi att gå vidare i livet, oavsett om det innebär nödvändiga förändringar eller att fortsätta på en redan utstakad väg. Om du känner dig väldigt kraftlös, ledsen eller sorgsen kanaliserar jag budskap och energi som ger dig meningsfull innebörd. Jag arbetar oftast inte med redskap. Jag får tydliga bilder och auditiva budskap till mig om vad du som klient vill ha svar på – och behöver! Om jag använder hjälpmedel är min favorit en vanlig, traditionell kortlek och tar hjälp av tarotguiderna. Har även utbildning på tarottv kort, pendel, änglakort, bild-samt färganalys. Du är varmt välkommen att ringa min spålinje får att få din spådom online!

Hälsningar från din sierska Aurorah

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Solan skriver:

Har haft väldig många fina samtal där du har berättat otroliga fina saker och du har kunnat att se saker utan att jag har berättat någon. Väldig fin person rekommenderar henne stark.


Skrivet 24 augusti, fredag 18:01
Madeleine skriver:

Harmoniskt och givande samtal med riktigt duktig sierska. Tusen tack!


Skrivet 14 juni, torsdag 13:56
Anna-Karin, Abisko skriver:

Tack, för dina rena och klara svar.. Säker och ren kanal till andra sidan. Äkta, bra och klockren. KRAM


Skrivet 26 maj, lördag 16:56
Katarina Abdiu skriver:
Världens bästa!! Tack för hoppet jag fick och ett så givande samtal som bekräftade mina misstankar. Kommer definitivt ta till mig råden jag fick! Allt du sa stämmde så otroligt bra. Tack och ha det så jätte bra!! Kram. K

Skrivet 10 oktober, tisdag 17:45
Lis skriver:

världens bästa!


Skrivet 27 februari, mĺndag 12:05
Lorena skriver:

Wow... du fick definitivt in allt känns det som. Tack snälla för ett samtal som fått mig att känna mig jätte bra och att jag är på rätt spår. Kram


Skrivet 09 november, onsdag 15:58
Lotta skriver:

Aorora kunde verkligen pricka in egenskaper och omständigheter angående personer i min närhet. Inget tvivel om att det var rätt person hon beskrev. Helt klockren! Trevlig att prata med, och jag kan verkligen rekommendera Aurora om ni behöver svar på era frågor. Jag kommer absolut att återkomma till henne om jag behöver mer rådgivning.


Skrivet 16 juni, torsdag 15:53
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar