KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714729.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Annelie, ,

Annelie - mediumAnnelie är ett medium som kanaliserar budskap till dig från andra dimensioner. Hon har lång och bred erfarenhet.


 
 

Hej, jag heter Annelie! Jag föddes med mina förmågor och med tiden utbildade jag mig och tog certifikat som medium och inom healing. När jag arbetar kan jag även använda mig av vissa verktyg som kristaller, pendel och tarotkort bl.a. Med mitt sjätte sinne och intuition kanaliserar jag budskapen till dig.Svaren på dina frågor får jag ifrån andra dimensioner. Du kan fråga mig om dåtid, nutid och din framtid. Jag hjälper dig genom svårigheter och jag är en mycket god lyssnare. Om du vill kan jag ta kontakt med dina nära och kära från andra sidan. Jag tar hjälp av guider och min skyddsängel när jag spår och du kan fråga om känsliga saker men även vardagsproblem. Fråga mig gärna om ditt tidigare liv om du är nyfiken på det området. Jag kan rena energier om du upplever att det finns negativa sådana i din närhet. Av mig får du både vägledning och ärliga svar. Självklart kan du känna dig trygg med att det vi pratar om stannar hos mig. Jag ser fram emot ditt samtal, ring mig!

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar