Hängivenhet och ärlighet - Ring oss på

0939-114714719.90 kr/min

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Andreas, ,

Andreas - siareAndreas svarar på dina frågor med ett positivt bemötande . Han ger vägledning och ger dig mycket goda råd.


 
 

Hej och välkommen! Mitt namn är Andreas och jag hjälper dig med dina frågor om allt som har med livet att göra. Det kan vara små eller stora, ingen är fel och det finns inga dumma frågor. Jag ger dig styrka när du behöver det och ger dig goda råd. Min kontakt med änglar hjälper mig att få fram budskapen som finns till dig i nuet. Jag har kontakt med andra sidan men om man ber om en särskild själ så kan man inte garantera vem som kommer. Det beror på vem som står först i kön där på andra sidan. Änglarna ger vägledning till dig genom mig kan man säga. Jag känner av energier när jag arbetar och du kan fråga mig om nuet eller din framtid. Om du står vid ett vägskäl kan jag hjälpa dig med goda råd direkt från änglarna. Jag ser fram emot ditt samtal!

[@lang.availablelangs]

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar